​​Tømrer

Hos Gert S. Andersen A/S rådgiver vi gerne, hvis du går med byggetanker og mangler en sparringspartner til at føre dine gode ideer ud i livet. Vi lytter til dine ønsker og gør din drøm til virkelighed.

​Vi kan tilbyde at udføre byggeprojekter små eller store, som total – eller hoved entreprise.

​Vi rådgiver og inspirerer om design og materialevalg til alt fra køkkener og kviste til helårshuse og sommerhuse. Fra første streg til sidste skrue lægger vi vægt på samarbejde og dialog med kunden.

​Inden for tømrer- og snedkerarbejde klarer vi alt fra omfattende licitationsprojekter til mindre, private opgaver. Vi hjælper også gerne med at få styr på byggetilladelserne.

​Vi ser frem til at høre fra dig, uanset om din opgave er stor eller lille. Din idé eller dit problem er vores udfordring.

​Gert S. Andersen at sikrer din vindues- og dørudskiftning udføres med kvalitet fra start til slut da vores firma er Velfac Vinduesmester. Alle vores medarbejdere er uddannede i montage og service af Velfac elementer.

Hos Gert S. Andersen A/S lægger vi vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi i fællesskab finder den bedste løsning til dit projekt.

​​Vi er kvalitetsbevidste og bruger altid kun materialer, som vi selv kan stå inde for. Vi bruger kun håndværksmæssige korrekte løsninger, som holder i årevis. Vi sætter en ære i at holde de stolte håndværkstraditioner i hævd. Derfor viser detaljer og finish vores egen tilfredshed med selve arbejdet.