Gert S. Andersen - Kompetencer

Totalentreprise

Gert S. Andersen A/S tilbyder totalentrepriser. Vi varetager alt i byggeprocessen fra økonomi til styring af projektering, underleverandører, byggemøder og byggeriet som helhed.

​Totalentrepriser kræver stor professionalisme. Vi har de rigtige kompetencer og samarbejdspartnere uanset størrelse og kompleksitet af byggeriet. Vi har stor erfaring og kan derfor via vores kompetente medarbejdere styre byggerierne og sikre, at slutresultatet bliver professionelt, færdig til tiden og på alle måder tilfredsstillende for bygherren.

​Ved at vælge en totalløsning gennem os har du én kontaktperson. Vi koordinerer projektet professionelt og har overblikket gennem hele processen. Ved totalentrepriser benytter vi os af dygtige underleverandører, som vi har et tæt samarbejde med – herunder elektrikere, murere, VVS-installatører og malere.

Når du som bygherre vælger totalentreprise hos os, vil du gennem hele processen spare en masse tid og kræfter. Fra start til slut er det os, der styrer projektet. Økonomisk set viser det sig at være en god idé at vælge totalentreprise, da misforståelser og unødvendige omkostninger kan forhindres.

Hovedentreprise

Hos Gert S. Andersen A/S har vi både erfaringen, kapaciteten og overblikket i forhold til at påtage os hovedentrepriser.

Når vi påtager os hovedentrepriser, har vi et stærkt netværk at trække på. Vi sørger for, at opgaven kommer både rigtigt fra start og afsluttes med et godt resultat. Vi har dygtige entrepriseledere og logistikere, og vi samarbejder med kompetente elektrikere, murere, VVS-installatører, arkitekter m.fl.

Vi er med hele vejen fra planlægning til papirarbejde, logistik, byggeproces og til det færdige resultat står klar.

Hovedentrepriser styres igennem et tæt samarbejde med bygherre og underentreprenører. Vores gode samarbejdsevner og store overblik sikrer en løsning i høj kvalitet.

Fagentreprise

Når vi udfører en fagentreprise, fordyber vi os i det gode håndværk.

Vi har både store og små fagentrepriser og tilgår arbejdet som fageksperter.

Vi sætter en ære i altid at løse opgaven med stor professionalisme og til fuld tilfredshed for bygherren og entreprenøren.

Udover almindelige fagentrepriser løser vi også særlige entrepriser. Det kan for eksempel være renovering af klassiske ejendomme, bevaring eller kirker, hvor skånsom behandling og omtanke tæller lige så meget som effektivt håndværk.

Ved en fagentreprise arbejder vi altid ud fra en stolthed ved veludført håndværk!

Tømrer

Gert S. Andersen A/S løser både store og små opgaver for private, boligforeninger og for erhverv.

​Vi laver flotte bygningsforbedringer, når vi laver facader, lægger tag, bygger kviste, beklæder vægge, lægger gulve, udformer trapper eller sætter nyt køkken op. Vi har stor erfaring med rådgivning og monterer gerne vinduer og døre.

​Ved alle opgaver rådgiver vi, inden projektet går i gang, så vi kan finde den rette løsning til den rette pris.

Glas

Hos Gert S. Andersen A/S har vi en stor erfaring med glas og kan derfor levere mange forskellige typer glas.

Alt vores glas er CE-mærket, hvilket betyder at produktet er produceret og kontrolleret i overensstemmelse med en fælleseuropæisk standard eller en europæisk teknisk godkendelse.

Som kunde er du dermed sikret et optimalt produkt.

Vi kan levere termoruder, der er lydreducerende og energiglas, sikkerhedsglas og glas til interiør som brusedøre, afskærmning og spejle.

​Hvis du ønsker yderligere information og tilbud, er du meget velkommen til at kontakte Carsten Grønne.

Service og vedligeholdelse

Hos Gert S. Andersen A/S har vi en stor erfaring med servicering af døre og vinduer. Vi tilbyder faste service aftaler for private og erhverv, hvor vi aftaler det årlige intervals behov og omfang for at bibeholde funktionalitet og garanti på produkterne. Vores servicemontører udfører opgaver på alle typer vinduer og døre, både som reparationer og garantisager for flere vinduesproducenter under deres garantiforpligtelser.

Maskinsnedkeri

Gert S. Andersen A/S har eget maskinsnedkeri i lokalerne på Birkmosevej.

Her udformer vores snedkere specialprodukter til kunderne. Vores værksted er kendt for god kvalitet og stor fleksibilitet.

​En bred vifte af produkter

​På værkstedet udformer vi alt fra specialdøre og porte til speciallister, samstillingsposter og inventar, som bordplader og døre. Desuden har vi industrielle maskiner og er leveringsdygtig i opskæringer af alt plademateriel til både private og erhverv.

Tidens trend

Det er også på vores værksted, at vi kan imødekomme tidens trend.

I øjeblikket oplever vi, at der er stor efterspørgsel efter at bevare en gammeldags stil. Derfor rekonstruerer vores snedker fodpaneler, døre og vinduer, som de så ud i gamle dage og samtidig i en kvalitet, der holder langt ud i fremtiden.​​

Vores værksted har faciliteterne og de rigtige kompetencer til alle former for snedkeropgaver.

Overfladebehandling

Hos Gert S. Andersen A/S løser vi alle typer overfladebehandling for virksomheder, institutioner, forretninger og private. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvor der kan udføres sprøjtemaling eller sprøjtelakering. For alt træ har brug for overfladebehandling og beskyttelse mod sol, vind og vand.

Med et sprøjte- og lakeringsanlæg kan vi klare alle former for opgaver inden for overfladebehandling af træ. Derfor er vi underleverandør til flere større danske industrivirksomheder.

​Vi tilbyder professionel rådgivning om farvevalg og materialer. Vi er garant for et stilsikkert malerarbejde, hvor kvalitet, sans for detaljer og grundighed er nøgleord.

Hos Gert S. Andersen A/S lægger vi vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi i fællesskab finder den bedste løsning til dit projekt.

​Vi er kvalitetsbevidste og bruger altid kun miljømaterialer, som vi selv kan stå inde for. Vi bruger kun håndværksmæssige korrekte løsninger, som holder i årevis. Vi sætter en ære i at holde de stolte håndværkstraditioner i hævd. Derfor viser detaljer og finish vores egen tilfredshed med selve arbejdet.