VELFAC 200 ENERGY – det originale designvindue

Gert S. Andersen - Velfac 200 energy

Luk dagslyset ind med unikt design

VELFAC 200 ENERGY vinduet er kendetegnet ved sit helt unikke, elegante og tidløse design med meget enkle og stramme linjer. Vinduernes smalle rammer øger andelen af glas og dermed også lysindfaldet. Vinduerne passer godt til nybyggeri og renovering, hvor facaden skal have et enkelt udtryk. Den unikke konstruktion gør, at der ikke er nogen synlig forskel på vinduer og terrassedøre uanset typen af åbnefunktioner. Det er med til at understrege de rene linjer i facaden og giver et spændende og moderne udtryk. Med frit farvevalg både udvendigt og indvendigt og et stort udvalg af tilbehør imødekommer VELFAC 200 ENERGY kravene til vinduer i den moderne bolig.

Læs mere om VELFAC 200 Energy her

 

Holdbart design møder fremtidens energikrav

Med VELFAC 200 ENERGY får du mulighed for at energioptimere og samtidig få det stilrene og originale VELFAC 200 design. De smalle rammer og den tilbagetrukne fuge giver et svævende udtryk i facaden.

 

Mere dagslys i hverdagen øger livskvaliteten

Det handler om at udnytte dagslyset optimalt. Det originale VELFAC 200 design giver mulighed for at lukke væsentligt mere dagslys ind i boligen som følge af vinduets smalle rammer. Hvis du vælger hvide eller lyse vindueskarme, reflekteres det naturlige lys, der kommer ind gennem vinduerne. Dette bidrager til, at rummet opleves lysere og mere indbydende. Og det giver større velvære.

 

Detaljerne gør forskellen
Det er ikke kun farve og form, der har betydning for, om du får det største udbytte af dine nye vinduer. Du har masser af muligheder for at vælge glas og tilbehør, der passer til netop dit hus og dine behov. Og du kan selvfølgelig altid spørge os, hvis du er i tvivl. Så hjælper vi dig.

Se hele udvalget af tilbehør og glas på VELFAC.dk.

Se produktbladet for VELFAC 200 Energy her.

 

Kontakt

Ring til Per for et uforpligtende tilbud.

Per Stensgaard Karlsen
Tømrermester
Per Steensgaard Karlsen