Gert S. Andersen - overfladebehandling

Overfladebehandling af dine ting

Hos Gert S. Andersen A/S udfører vi alle typer af overfladebehandling for virksomheder, institutioner, forretninger og private og alt træ har brug for overfladebehandling og beskyttelse mod sol, vind og vand. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvor der kan udføres sprøjtemaling eller sprøjtelakering. 

I vores sprøjte- og lakeringsanlæg kan vi klare alle opgaver inden for overfladebehandling af træ. Derfor er vi underleverandør til flere større danske industrivirksomheder.

Når dine overflader skal have en behandling

Vi tilbyder professionel rådgivning om farvevalg og materialer. Vi er garant for et stilsikkert malerarbejde, hvor kvalitet, sans for detaljer og grundighed er vores nøgleord.

Hos Gert S. Andersen A/S lægger vi vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi i fællesskab finder frem til den bedste løsning til netop dit projekt.

Vi er kvalitetsbevidste og bruger altid kun materialer, som vi selv kan stå inde for. Vi bruger kun håndværksmæssigt korrekte løsninger, som holder i årevis. Vi sætter en ære i at holde de stolte håndværkstraditioner i hævd og vi lægger vægt på de fine detaljer og en god finish.

Kontakt

Ring til Per for et uforpligtende tilbud.

Per Stensgaard Karlsen
Tømrermester
Per Steensgaard Karlsen