Overfladebehandling

Hos Gert S. Andersen A/S løser vi alle typer overfladebehandling for virksomheder, institutioner, forretninger og private. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvor der kan udføres sprøjtemaling eller sprøjtelakering. For alt træ har brug for overfladebehandling og beskyttelse mod sol, vind og vand.

​Med et sprøjte- og lakeringsanlæg kan vi klare alle former for opgaver inden for overfladebehandling af træ. Derfor er vi underleverandør til flere større danske industrivirksomheder.

​Vi giver altid et konkurrencedygtigt tilbud på opgaven. Uanset om vi skal forarbejde materialet på snedkerværkstedet og klare den efterfølgende overfladebehandling. Eller der er tale om enkeltstående lakerings- eller omlakeringsopgaver.

​Vi tilbyder professionel rådgivning om farvevalg og materialer. Vi er garant for et stilsikkert malerarbejde, hvor kvalitet, sans for detaljer og grundighed er nøgleord.

Hos Gert S. Andersen A/S lægger vi vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi i fællesskab finder den bedste løsning til dit projekt.

​Vi er kvalitetsbevidste og bruger altid kun materialer, som vi selv kan stå inde for. Vi bruger kun håndværksmæssige korrekte løsninger, som holder i årevis. Vi sætter en ære i at holde de stolte håndværkstraditioner i hævd. Derfor viser detaljer og finish vores egen tilfredshed med selve arbejdet.

​Du er velkommen til at kigge forbi vores værksted og kontor eller ringe til os på ​telefon: 97 32 11 11 ​– helt uforpligtende.