Maskinsnedkeri

Hos Gert S. Andersen har vi en lang tradition og stor erfaring med at fremstille snedkerarbejder og bygningsdele til bevaringsværdige og fredede huse samt specielle design – gerne i enkelte styk eller i mindre mængder.

​Hele vores værksted er bygget op med omhu og med øje for at lave specielopgaver. Vores maskiner er ikke indkøbt til masseproduktion, men til at løse specielle opgaver.

​Vi har specialiseret os i forarbejdning af massivtræ og råder over en maskinpark, der sammen med eget værktøjssliberi sætter os i stand til på kort tid at fremstille flere hundrede forskellige standardprofiler, – og efter tegning eller model, næsten enhver tænkelig høvlet profil til byggeriet, båden eller møblet – i fyrre- eller hårdttræ.

​Vi udfører både nyt og reparationer. Vi fremstiller for eksempel vinduesrammer, vinduer, forsatsrammer, forskellige listeprofiler, fodpaneler eller originale khelede indfatninger. Alle er udført efter prøver eller tegninger ud fra de bedste håndværksmæssige traditioner.

​Men vi laver også almindeligt snedkerarbejde og reparationer deraf.

Vi har deltaget i flere restaureringsopgaver på fredede eller bevaringsværdige huse og har derfor en stor erfaring med det – ikke mindst i Ringkøbing by.

Hos Gert S. Andersen A/S lægger vi vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi i fællesskab finder den bedste løsning til dit projekt.

​Vi er kvalitetsbevidste og bruger altid kun materialer, som vi selv kan stå inde for. Vi bruger kun håndværksmæssige korrekte løsninger, som holder i årevis. Vi sætter en ære i at holde de stolte håndværkstraditioner i hævd. Derfor viser detaljer og finish vores egen tilfredshed med selve arbejdet.

​Du er velkommen til at kigge forbi vores værksted og kontor eller ringe til os på ​telefon: 97 32 11 11 – helt uforpligtende. Du kan også kontakte os på nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.