Gert S. Andersen - sommerhus

VELFAC VinduesMester!

VELFAC – Vinduer for livet

Kvalitet og godt håndværk går hånd i hånd. Med mere end 50 års erfaring er VELFAC et godt og solidt valg, når du skal vælge vinduer til din bolig. Du får en skræddersyet løsning, som passer til dig og dine behov, og der er tænkt på både energibesparelser og sikkerhed i alle produkter. Du får vinduer og døre i et holdbart dansk design, og i en høj kvalitet, som er gennemtestet og med til at give dig og din familie tryghed. 

Du får vinduer og døre i træ/alu, som kun kræver minimal vedligeholdelse og som kan være med til at øge værdien af dit hus og sikre et bedre indeklima med mere lys og luft der, hvor livet leves. Hvis du i stedet ønsker trævinduer, som skal passe til resten af huset, er der også masser af muligheder.

Gert S. Andersen har valgt at samarbejde med VELFAC, fordi vi kan sparre om alle typer af opgaver og fordi VELFAC er leveringsdygtige i en bred vifte af vinduestyper og døre. Der er noget for en hver smag og til ethvert byggeri!

Som VELFAC VinduesMester hjælper vi dig sikkert i mål

Det kan være en stor beslutning, når man skal vælge nye vinduer og døre til sit hus. Og det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du tager beslutningen om, hvad der vil passe til dit hus. Derfor er vi med dig fra start til slut og vi ved, hvad vi taler om. Når du vælger en certificeret VELFAC VinduesMester får du sikkerheden for, at vi er klædt bedst muligt på til at rådgive dig om, hvad der er bedst for dig og din bolig.

Vi gennemgår løbende træning og uddannelse sammen med VELFAC, som vi har et tæt samarbejde med. Det gør vi for at holde os helt skarpe på alt det nye inden for vinduer. Det er din garanti for, at du får den gode kvalitet i arbejdet, som du forventer.

Som professionelt tømrerfirma er vi naturligvis medlem af en garantiordning og står altid klar med rådgivning og en snak om dit projekt. Vi følger dig sikkert i mål og sørger for, at du får lige præcis det, du har brug for:

  • Vi er med dig i den indledende snak om, hvad du har brug for til dit hus
  • Vi hjælper dig naturligvis med at holde styr på alle mulighederne
  • Når du er klar, så kommer vi ud og måler op til de nye vinduer og døre
  • Vi leverer et uforpligtende prisoverslag på elementer og montage
  • Du får professionel montering af dine nye vinduer og døre – og vi rydder selvfølgelig op efter os
  • Og hvis du skulle få brug for hjælp efter at dine nye vinduer og døre er monteret, så ringer du bare

Vil du se VELFAC’s vinduesudstilling?

Så skriv til per@gertsandersen.dk eller ring til ham på 21 99 86 98. Så finder vi en dag, hvor det kan passe dig.
 
Se VELFAC’s hjemmeside her.
Gert S. Andersen - certificeret vinduesmester
Gert S. Andersen - energimærke

Kontakt

Ring til Per for et uforpligtende tilbud.

Per Stensgaard Karlsen
Tømrermester
Per Steensgaard Karlsen