VELFAC Ribo - Traditionelt og funktionelt

Gert S. Andersen - Velfac Ribo

Enkelt og traditionelt vindue med fokus på sikkerhed

VELFAC Ribo er et tidløst og traditionelt karm/ramme vindue, der egner sig godt til det traditionelle parcelhus. Vinduet har en smuk finish, en god isoleringsevne og et væld af muligheder inden for åbnefunktioner, farver og glas.

Når du vælger VELFAC Ribo vinduer og døre er du med til at skabe et flot udtryk på huset – præcis som du vil have det. VELFAC Ribo alu er konstrueret med træ indvendigt og aluminium udvendigt. Serien har 3-lags ruder med energimærke A, hvilket er kravet til helårsboligen i dag for at minimere varmespild. Til sommerhuset og garagen kan du vælge en 2-lags konstruktion med energimærke B, hvis du ønsker det.

Spar tid og energi

Mulighederne er mange med VELFAC Ribo, og der er masser af fordele. Du får en energioptimeret løsning, der passer til dit hus og dine behov. Det betyder, at du kan holde varmeforbruget på et lavt niveau og udnytte solens stråler. Samtidigt behøver du ikke bekymre dig om at bruge en masse tid på vedligeholdelse. Med en løsning i træ/alu skal du nemlig ikke bruge tid og kræfter på at male vinduerne.

Få en sikkerhedspakke med i købet

VELFAC Ribo indeholder som standard en sikkerhedspakke, hvor alle elementer blandt andet er udstyret med et paskvilsystem med tre lukkepunkter, sikkerhedsslutblik, forstærkede hængsler, skråtstillede skruer og sikkerhedslimet rude. Disse elementer er med til at højne sikkerheden og holde ubudne gæster ude.

Læs mere om VELFAC Ribo her.

Detaljerne gør forskellen

Det er ikke kun farve og form, der har betydning for, om du får det største udbytte af dine nye vinduer. Du har masser af muligheder for at vælge glas og tilbehør, der passer til netop dit hus og dine behov. Og du kan altid spørge os til råds, hvis du er i tvivl. Så hjælper vi dig gerne videre med dit projekt.

Se hele udvalget af tilbehør og glas på VELFAC.dk.

Og se produktbladet for VELFAC Ribo her.