Gert S. Andersen - Totalentreprise

Totalentrepriser - overlad det tygt til os

Gert S. Andersen A/S tilbyder totalentrepriser. Vi varetager alt i byggeprocessen fra økonomi til styring af projektering, underleverandører, byggemøder og byggeriet som helhed.

Totalentrepriser kræver stor professionalisme. Vi har de rigtige kompetencer og samarbejdspartnere uanset størrelse og kompleksitet af byggeriet. Vi har stor erfaring og vores kompetente medarbejdere kan styre byggerierne og sikre, at slutresultatet bliver professionelt, færdigt til tiden og på alle måder tilfredsstillende for bygherren.

 

Lad os styre hele dit projekt sikkert i mål

Når du vælger en totalløsning hos os, så har du én kontaktperson. Vi koordinerer projektet professionelt og sikrer overblikket gennem hele processen. Til totalentrepriser benytter vi os af dygtige underleverandører, som vi har et tæt samarbejde med – herunder elektrikere, murere, VVS-installatører og malere.

 

Når du som bygherre vælger os til din totalentreprise, så sparer du gennem hele processen en masse tid og kræfter. Fra start til slut er det os, der styrer projektet. Også økonomisk set viser det sig at være en god idé at vælge en totalentreprise, da vi sørger for, at misforståelser og unødvendige omkostninger forhindres.

Kontakt

Ring til Per for et uforpligtende tilbud.

Per Stensgaard Karlsen
Tømrermester
Per Steensgaard Karlsen