VELFAC Classic – Klassisk og autentisk

Gert S. Andersen - velfac classic - bondehusvinduer

Vinduer og døre udviklet specielt til klassiske huse som bondehuse, patricier- og murermestervillaer

Med VELFAC Classic får du vinduer, der forener moderne krav til isoleringsevne med det oprindelige udtryk på vinduerne, som de så ud for 200 år siden.

Serien består af vinduer og døre i en alu/trækonstruktion, der kræver minimalt vedligeholdelse. Du kan også vælge en ren, smuk trækonstruktion. Som standard leveres VELFAC Classic med 3-lags rude med energimærke A, da det er kravet til helårsboligen. Til sommerhuset kan du vælge en 2-lags rude med energimærke B, hvis du ønsker det.

 

Designet i samarbejde med stadsarkitekter

Grundige studier af stilperioder og forskellige bygningstyper samt sparring med bl.a. stadsarkitekter har resulteret i det smukke, danske VELFAC Classic design, der understreges af forskellige former for profilering, tilbehør og sprosser.
Vinduernes gennemførte udtryk understreges af en buet “kitfals”, der giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne.

 

Vælg en skræddersyet løsning

Detaljerne gør en stor forskel, når vinduer skal passe til et hus i klassisk byggestil. Du får med VELFAC Classic frihed til at skabe dannebrogsvinduer, bondehusvinduer, palævinduer eller frederiksbergvinduer – alt efter hvad der passer til dit behov og husets udtryk. Det betyder, at du kan bibeholde bygningens klassiske udtryk, selvom vinduerne er helt nye og lever op til moderne energimærkning.

Læs mere om VELFAC Classic her.

 
Vælg selv med VELFAC
 
Det er ikke kun farve og form, der har betydning for, om du får det maksimale udbytte af dine nye vinduer. Du har masser af muligheder for at vælge glas og tilbehør, der passer til netop dit hus og dine behov. Og du kan naturligvis altid spørge os til råds, hvis du er i tvivl. Så hjælper vi dig gerne.
Se hele udvalget af tilbehør og glas på VELFAC.dk
 
Et produktblad for VELFAC Classic finder du her.

Kontakt

Ring til Per for et uforpligtende tilbud.

Per Stensgaard Karlsen
Tømrermester
Per Steensgaard Karlsen